Fysio Witt Dorpsstraat 283 Fysiotherapeut Wormer Wormerveer Krommenie Oost-Knollendam Jisp Noord-Holland Fysiotherapie Achmea Pluspraktijk Plus praktijk Manuele therapie Lymfedrainage Oedeemtherapie Geriatrie Medisch fitness Schouderklachten Rugklachten Dry needling Sportblessures Gecontracteerd HKZ  Menzis Topzorg  revalidatie tarieven fysiotherapie hernia artrose frozen shoulder

Kinderorthopedie voor fysiotherapeuten

Fysiotherapeuten in de eerste lijn krijgen te maken met jeugdigen (8-18 jaar) die klachten ervaren van het houdings- en bewegingsapparaat.

Pijnklachten van spieren, pezen gewrichten en banden is een veel voorkomend probleem met zeer uiteenlopende oorzaken. De ernst van onderliggende problematiek varieert van mild tot zeer ernstig en kinderorthopedie speelt zich dan ook vaak af op het grensvlak tussen normaal en afwijkend. Om dit onderscheid te kunnen maken is het belangrijk om kennis te hebben van de normale groei en ontwikkeling van het bewegingsapparaat. Wat echter normaal is op een bepaalde leeftijd, kan abnormaal zijn op een andere leeftijd. Hier heeft onze fysiotherapeute Kim zich in gespecialiseerd en zijn kan een gerichte diagnose stellen met een passend behandelplan.